جریمه اپل در پرونده اپل واچ به ۸۱۸ میلیون دلار رسید

پرونده نقض پتنت میان «اپل» و شرکت «ماسیمو» برای کوپرتینویی‌ها گران‌تر شد؛ دادگاه فدرال آمریکا اپل را به پرداخت ۱۸۴ میلیون دلار سود دیرکرد محکوم کرد تا مجموع مبلغی که این شرکت باید بپردازد به ۸۱۸ میلیون دلار برسد.

کد خبر : 40195
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 اکتبر 2026 - 16:43
جریمه اپل در پرونده اپل واچ به ۸۱۸ میلیون دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، دادگاه فدرال آمریکا در ادامه رسیدگی به پرونده نقض پتنت مربوط به حسگرهای سنجش ضربان قلب «اپل واچ»، اپل را به پرداخت ۱۸۴ میلیون دلار سود دیرکرد محکوم کرد. این مبلغ به غرامت ۶۳۴ میلیون دلاری که پیش‌تر برای اپل تعیین شده بود، اضافه می‌شود.

دادگاه پیش‌تر به این نتیجه رسیده بود که اپل در حسگرهای سنجش ضربان قلب اپل واچ از فناوری ثبت‌شده توسط «ماسیمو» بدون مجوز استفاده کرده است. به این ترتیب، مجموع بدهی اپل در این پرونده به ۸۱۸ میلیون دلار می‌رسد.

قاضی پرونده استدلال اپل درباره ناعادلانه بودن پرداخت سود دیرکرد را نپذیرفت و اعلام کرد محاسبه سود از زمان سررسید پرداخت حق امتیاز، برای جبران کامل حقوق صاحب پتنت انجام می‌شود.

ماسیمو خواستار محاسبه سود با نرخ سالانه ۷ درصد شده بود که می‌توانست مبلغ سود را به حدود ۲۴۳ میلیون دلار برساند؛ اما دادگاه نرخ استقراض خود این شرکت را مبنای محاسبه قرار داد و در نهایت رقم ۱۸۴ میلیون دلار را تعیین کرد.

۲۲۷۲۲۷

🚨 خبر لحظه‌ای 💬 خبر پربحث

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.