بنزین در تیررس هکرها؟

اجرای آزمایشی اتصال سهمیه سوخت به کارت بانکی در تعدادی از جایگاه‌ها آغاز شده است. طبق مصوبه هیات وزیران و قانون بودجه ۱۴۰۵، دولت باید زیرساخت انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به کارت بانکی را ایجاد کند.
کد خبر : 30189
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 تیر 1405 - 12:10
بنزین در تیررس هکرها؟

به گزارش اکوایران به نقل از دنیای اقتصاد؛ در مدل فعلی، کارت سوخت حذف نشده و کارت بانکی برای شناسایی فرد، محاسبه قیمت و نحوه استفاده از یارانه به کار می‌رود تا مشخص شود چه کسی از یارانه بنزین استفاده می‌کند.

دولت این سامانه را در شرایط ناترازی بنزین دنبال می‌کند؛ تولید حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز است و مصرف در اوج به ۱۴۰ میلیون لیتر می‌رسد. 

این طرح می‌تواند استفاده از کارت‌های دیگران را محدود و زمینه اجرای سیاست‌هایی مانند سهمیه‌بندی بر اساس کد ملی، سقف مصرف و قیمت‌گذاری پلکانی را فراهم کند.

در مقابل، وابستگی بیشتر سامانه سوخت به شبکه بانکی، با توجه به سابقه حملات سایبری به بانک‌ها و سامانه سوخت، خطر اختلال در سوخت‌گیری و ایجاد صف و نارضایتی عمومی را افزایش می‌دهد.

همچنین تمرکز داده‌های هویتی، بانکی و مصرف سوخت، ریسک امنیتی ایجاد می‌کند. 

کارشناسان بر نگهداری مستقل اطلاعات سهمیه، امکان سوخت‌گیری محدود در زمان قطع شبکه، رمزگذاری داده‌ها و پیش‌بینی سناریوی بحران تاکید دارند.

 

نیکا موتور - ECO10

🚨 خبر لحظه‌ای 💬 خبر پربحث

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.