اجرای طرح ملی ارتقای ایمنی غذا با تمرکز بر پایش سموم

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از آغاز اجرای برنامه‌های اولویت‌دار سال ۱۴۰۵ در حوزه ایمنی غذا خبر داد.

کد خبر : 31356
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 30 تیر 1405 - 15:07
اجرای طرح ملی ارتقای ایمنی غذا با تمرکز بر پایش سموم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر گفت: این برنامه‌ها در چارچوب سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی و با هدف ارتقای سلامت مواد غذایی در سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی افزود: در این برنامه‌ها، نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاه‌ها، بازرسی‌های هدفمند و پایش مستمر تقویت می‌شود تا مخاطرات احتمالی در زنجیره تولید و عرضه مواد غذایی سریع‌تر شناسایی و کنترل شود.

بهفر با تأکید بر اهمیت همکاری دستگاه‌های مختلف در اجرای این برنامه‌ها اظهار کرد: استان‌ها می‌توانند متناسب با شرایط خود، پیشنهادهای تکمیلی برای ارتقای ایمنی غذا ارائه کنند تا پس از بررسی، در برنامه‌های ملی مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از اجرای برنامه پایش باقی‌مانده سموم، نیترات و فلزات سنگین در محصولات خام کشاورزی نیز خبر داد و گفت: جزئیات و الزامات اجرایی این برنامه پس از نهایی شدن، به‌صورت جداگانه اعلام خواهد شد.

بهفر خاطرنشان کرد: در صورت بروز هرگونه مانع در اجرای برنامه‌ها، مشکلات بررسی و برای رفع آنها تصمیم‌گیری خواهد شد تا روند اجرای طرح‌های ملی ایمنی غذا با انسجام و اثربخشی بیشتری دنبال شود.

🚨 خبر لحظه‌ای 💬 خبر پربحث

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.