بهره برداری از طرح‌های عمرانی شهرک‌های صنعتی شرق اصفهان با ۱۴ هزار میلیارد ریال اعتبار

آیین آغاز عملیات اجرایی و بهره برداری از طرح‌های عمرانی ناحیه صنعتی اژیه و شهرک صنعتی هرند با اعتبار ۱۴ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال برگزار شد.

کد خبر : 36405
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 سپتامبر 2026 - 5:05
بهره برداری از طرح‌های عمرانی شهرک‌های صنعتی شرق اصفهان با ۱۴ هزار میلیارد ریال اعتبار

به گزارش بازار، طرح‌های ناحیه صنعتی اژیه شامل احداث ایستگاه آتش نشانی، تکمیل محوطه سازی و آسفالت معابر، تکمیل شبکه برق فشار متوسط، تکمیل روشنایی، تکمیل میدان ورودی، تکمیل فضای سبز و شبکه توزیع آب در مجموع با بیش از یک هزار میلیارد ریال است.

همچنین تفاهم نامه تامین پساب ناحیه صنعتی اژیه برای تامین آب فرآیندی صنعت با بیش از چهار هزار میلیارد ریال منعقد شد.

در این مراسم عملیات اجرایی طرح توسعه ۲۰۰ هکتاری ناحیه صنعتی اژیه – شهرستان هرند نیز آغاز شد.

بهره برداری از طرح‌های عمرانی شهرک صنعتی هرند شامل محوطه سازی و آسفالت معابر، تکمیل شبکه روشنایی و تکمیل شبکه آب با بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از دیگر برنامه‌های معاون رئیس‌جمهور در سفر به شرق اصفهان بود.

تامین پساب شهرک صنعتی هرند به میزان ۱۲ لیتر بر ثانیه برای تامین آب فرآیندی صنعت نیز با اعتبار بیش از هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و عملیات اجرایی خط انتقال پساب فاضلاب شهرک صنعتی هرند با اعتبار بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال آغاز شد.

🚨 خبر لحظه‌ای 💬 خبر پربحث

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.