لاهوتی: ۴۰۰ همت تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط اختصاص می‌یابد

معاونان وزیر صمت گفت: در راستای حمایت از صنایع کوچک مقرر شد ۴۰۰ همت تسهیلات به این بخش اختصاص یابد.

کد خبر : 38409
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 سپتامبر 2026 - 15:04
لاهوتی: ۴۰۰ همت تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط اختصاص می‌یابد

به گزارش بازار، طهموث لاهوتی، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، در گفتگویی درباره حمایت ۴۰۰ همتی از صنایع کوچک و متوسط گفت: ۷۰۰ همتی که سال گذشته برای حمایت از واحدهای تولیدی تصویب شد، مربوط به جبران تفاوت نرخ ارز بود و این تسهیلات نیز عمدتاً به صنایع بزرگ اختصاص یافت و صنایع کوچک و متوسط بهره‌ای از این تسهیلات نبردند.

وی تصریح کرد: بنابراین، در راستای حمایت از صنایع کوچک مقرر شد ۴۰۰ همت تسهیلات به این بخش اختصاص یابد. خوشبختانه شاخص‌گذاری‌ها انجام شده و زنجیره‌هایی که تسهیلات به آنها تخصیص داده خواهد شد نیز تعیین و به بانک مرکزی ارسال شده است.

معاون وزیر صمت افزود: طرحی نیز ارائه کرده‌ایم که در صورت تصویب، این منابع در قالب سرمایه در گردش، سرمایه ثابت و حمایت از توسعه روابط شبکه‌ای قابل هزینه‌کرد خواهد بود.

همچنین سعید شجاعی، معاون برنامه ریزی وزیر صمت، در این خصوص گفت: با معاونت سیاست‌گذاری پولی بانک مرکزی جلسه جمع‌بندی خواهیم داشت تا بتوانیم این موضوع را نهایی کنیم و اگر چالش دیگری پیش نیاید، آن را ابلاغ کنیم تا وارد فرایند اجرا شود.

🚨 خبر لحظه‌ای 💬 خبر پربحث

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.