جستجو برای:
  • خانه
  • بلاگ
  • بورس آموز TV
  • صدور کد بورسی
  • اشتراک VIP
  • محصولات
    • دوره ها
      • دوره ارز دیجیتال
      • دوره سهامدار برتر
      • دوره معامله گر برتر
    • کتاب
  • درباره ما
    • 09307010981
    • info@boursamooz.com
    بورس آموز
    • خانه
    • بلاگ
    • بورس آموز TV
    • صدور کد بورسی
    • اشتراک VIP
    • محصولات
      • دوره ها
        • دوره ارز دیجیتال
        • دوره سهامدار برتر
        • دوره معامله گر برتر
      • کتاب
    • درباره ما
    0

    ورود و ثبت نام

    بلاگ

    بورس آموز بلاگ بورس اوراق بهادار روش های کسب سود در بورس با شناخت انواع سهام

    روش های کسب سود در بورس با شناخت انواع سهام

    روش های کسب سود در بورس با شناخت انواع سهام

    روش های کسب سود

    سرمایه‌گذارانی که اقدام به خرید سهام می‌کنند، به دو دلیل این کار را انجام می‌دهند. آن‌ها معتقد هستند که قیمت سهم افزایش می‌یابد و می‌توانند با فروش سهم خود به سود برسند یا قصد دارند تا سود پرداختی(DPS) حاصل از نگه‌داری سهم را جمع‌آوری کنند. بازار بورس می‌تواند پاسخگوی هر دو نیاز باشد اما در بعضی موارد لازم است که سهم موردنظر از یکی از سه گروه زیر انتخاب شود:

    ۱) سهام قابل رشد

    ۲) سهام منبع درآمد

    ۳) سهام ارزشی

    کسانی که با این سه ویژگی مختلف سهام آشنا باشند، می‌توانند روش‌های بهتری برای سرمایه‌گذاری در نظر بگیرند.

     

    روش های کسب سود در بورس با شناخت انواع سهام
    روش های کسب سود در بورس

    سهام قابل رشد (سهام رشدی) روش های کسب سود

    همان‌طور که از تیتر پیداست این سهام ، سهام شرکت‌هایی است پتانسیل رشد در آینده را دارند ممکن است چنین شرکت‌هایی در حال حاضر سریع‌تر از سرعت کل بازار  رشد کنند و بخشی از درآمد خود را وقف گسترش کسب‌وکار کنند تمام حوزه‌های فعال در بازار بورس دارای چند شرکت با پتانسیل رشد هستند.اما بیشترین آن‌ها در بخش فنّاوری، انرژی‌های جایگزین و بیوتکنولوژی دیده می‌شوند.

    اکثر شرکت‌های قابل رشد، شرکت‌هایی با محصولات جدید هستند که انتظارمی رود تأثیر زیادی بر بازار در آینده داشته باشد اما همواره استثنائاتی وجود دارد بعضی از شرکت‌های با پتانسیل رشد، شرکت‌هایی هستند که به‌خوبی اداره می‌شوند  تجاری خوبی دارند و بر اساس میزان تقاضا برای محصولاتشان سرمایه‌گذاری می‌کنند سهام رشدی می‌توانند بسیار سودآور باشند اما اکثر این شرکت‌ها، شرکت‌های کوچک‌تر و ناپایدارتر هستند که ممکن است دچار افت قیمت شدید هم شوند.

    به‌عنوان‌مثال می‌توانیم به شرکت آمازون در اینجا اشاره‌کنیم این شرکت با اضافه کردن ویژگی‌های جدید و با رونمایی از بازارهای جدید توانست تا مشتریان دیگری را از سایت های دیگر به خود جذب کند.

    سهام ارزشی

    شرکت‌های با ارزشِ کم می‌توانند در بلندمدت سود خوبی را برای افرادی که به‌درستی سرمایه‌گذاری می‌کنند فراهم کنند. یک سهم ارزشی، باقیمتی پایین‌تر از قیمتی که بر اساس وضعیت مالی و شاخصه های بنیادی آن نشان داده‌شده است خریدوفروش می‌شود .دلیل این موضوع می‌تواند نسبت پرداخت‌های بالا در سود تقسیمی(DPS/EPS) و یا نسبت‌های مالی پایین مانند نسبت P/E باشد.

    هم‌چنین آگاهی مردم از عواملی که تقریباً به فعالیت شرکت مرتبط است می‌تواند منجر به کاهش قیمت سهم شود به‌طور مثال ، اگر مدیرعامل یک شرکت با رسوایی مواجه شده باشد و مردم از آن مطلع شوند، قیمت سهام شرکت کاهش می یابد.

    سرمایه‌گذاران باهوش می‌دانند که این زمان مناسبی برای خرید سهام است. ازآنجایی‌که مردم به‌زودی هر آنچه اتفاق افتاده است را فراموش می‌کنند و قیمت‌ها به قیمت قبل برمی‌گردد. البته، تعریف افراد از ارزش مناسب یک سهم، دیدگاه کاملاً انفرادی است. این‌گونه سهم‌ها نسبت به سهم‌های رشدی از ریسک کمتری برخوردار هستند زیرا متعلق به شرکت‌های بزرگ‌تر و باثبات‌تر هستند.

    اگرچه همواره قیمت‌ها به قیمت‌های قبل که مورد انتظار افراد است، برنمی‌گردد. مثال خوبی ازاین‌گونه سهم‌ها، سهام شرکت Cardinal health Inc  هست. سهام این شرکت با در نظر گرفتن دو برابر شدن EPS  ،در سال ۲۰۱۸ از ۲٫۴۸ دلار به ۴٫۹۵  دلار می‌رسد که همچنان این سهم، یک سهم با ارزش پایین باقی می‌ماند.

    سهام منبع درآمد روش های کسب سود

    سرمایه‌گذاران معمولاً به این‌گونه سهم‌ها به‌عنوان یک منبع درآمد ثابت با سود پرداختی نگاه می کنند. معمولاً از ابزارهای تضمین‌شده مانند اوراق بهادار غیرقابل فروش مانند ( treasury securities)  و CDs بیشتر است.

    دو نوع سهم درآمدی وجود دارد:

    سهم‌های عام‌المنفعه ( utility stocks)  که سهم‌های رایج هستند که تقریباً در قیمت ثابت هستند اما معمولاً سود سهام رقابتی را پرداخت می‌کنند.سهم‌های موردنظر، اوراق بهادار هیبریدی هستند که مانند اوراق قرضه عمل می‌کنند. همچنین این‌گونه سهم‌ها می‌توانند جایگزین خوبی برای سرمایه‌گذارانی که تمایلی به ریسک‌پذیری ندارند باشد. ارزش این‌گونه سهم‌ها هنگامی‌که میزان سود(نرخ بهره در جامعه) افزایش یافت، کاهش می‌یابد. شرکت AT & T  می‌تواند مثال خوبی برای این‌گونه شرکت‌ها باشد. این  شرکت ازنظر مالی وام و بدهی‌های منطقی دارد و هرساله سودی برابر با ۶٫۲ % را پرداخت می‌کند.

    چگونه سهام موردنظر را بیابیم؟

    هیچ راه درستی برای پیدا کردن سهام موردنظر وجود ندارد. کسانی که تمایل به سرمایه‌گذاری در سهم‌های رشدی دارند می‌توانند وب‌سایت‌های مربوطه را که فهرستی از شرکت‌های با پتانسیل رشد را منتشر می‌کنند، دنبال کنند. برخی از تحلیلگران نیز در وبلاگ‌های خود فهرستی ازاین‌گونه شرکت‌ها منتشر می‌کنند. همچنین سرمایه‌گذاران می‌توانند با محاسبه سود پرداختی ریسک موجود در بازار و یا شرکت را بررسی کنند. همچنین غربالگرهای سهام زیادی وجود دارند که می‌توانند با تمرکز بر معیارهای موردنظر شما مانند نسبت‌های مالی و یا سود پرداختی، فهرستی از شرکت‌های موردنظر را به شما ارائه دهند.

    روش های کسب سود در بورس با شناخت انواع سهام
    روش های کسب سود در بورس

    روش های کسب سود در بورس چیست ؟

    اول باید بدانیم که چرا داریم سرمایه گذاری می‌کنیم. برای مثال دوست یا آشنا به ما می‌گوید که یک ایده‌ای دارد و از ما می‌خواهد تا با او شریک شویم. به ما یک پیشنهاد می‌دهد ما آن کار را نگاه می‌کنیم می‌بینیم که می‌خواهد چیزی تولید کند یا چیزی طراحی کند یا در ساخت یک ساختمان مشارکت کنیم.

    بعد از اینکه این پیشنهاد را به ما می‌دهد ما بررسی می‌کنیم و می‌بینیم کاری که این شخص می‌خواهد انجام دهد:

    آیا سود‌‌‌ده است؟
    آیا خروجی خوبی دارد؟
    آیا این شخصی که این پیشنهاد را به ما می‌دهد توانایی لازم برای انجام دادن آن کار را دارد؟

    شاید مدت‌ها به همه‌ی این عوامل فکر کنیم تا درکاری که به ما پیشنهاد داده شده شریک شویم. در واقع در سود و زیان آن موضوع قطعا شریک هستیم هر مقداری که پول بگذاریم هر مقدار که آن ارزش مادی و معنوی سمت ما باشد یا سمت طرف مقابل ما باشد. شما به یک تناسبی شریک شود و زیان این موضوع خواهید بود حال در خرید شرکت های سهامی که شما بخشی از یک شرکت را خریداری می‌کنید.

    دقیقا همین طور است یک قسمتی از یک شرکت متعلق به شما می‌شود و شما صاحب بخشی از این شرکت خواهید بود. به همان اندازه‌ای که سرمایه‌گذاری می‌کنید در سود و زیان آن شرکت دخیل هستید پس همان طور که اگر یک نفر به شما پیشنهاد شراکت دهد آن را بررسی می‌کنیم. در هنگام خرید و فروش سهام هم باید یک بررسی‌هایی را انجام دهیم.

    در اینجا مسئله مهم این است که قبل از خرید و فروش کردن، سهام را بررسی کنیم چشم بسته خرید و فروش کردن مانند انداختن تاس روی زمین است.

    روش های کسب سود در بورس چگونه است؟

    روش اول روش های کسب سود

    شرکت ها مشغول کار کردن هستند و احتمالا چیزی تولید می‌کنند و یا خدماتی ارائه می‌دهند که به سودآوری منجر می‌شود. ما اگر سهام یک شرکت را به اندازه‌ای بخریم مثلا یک درصد از سهام یک شرکت را بخریم. این شرکت طی یک سال یک مبلغی سود می‌سازد. هزینه پرسنل را می‌دهد، شاید هزینه و اجاره‌ی جایی که داشته باشد را می‌دهد، هزینه استهلاک، هزینه خدمات را می‌پردازد و هزینه‌های دیگر… از طرف دیگر هم درآمدی دارد و یا یک فروش و تولیدی دارد که در واقع یک سودی از کل شرکت بدست می‌آورد.

    فرض کنید در یک سال ارزش کل یک شرکتی یک میلیارد تومان باشد ما صاحب یک درصد از سهام اون شرکت هستیم یعنی ۱۰میلیون تومان این شرکت بعد از سود و زیانی که در این یک سال داشت ۳۰۰ میلیون تومان سود ایجاد کرد. حال از این ۳۰۰ میلیون یک درصد آن به ما می‌رسد یعنی ۳ میلیون تومان باید سود به ما داده شود یعنی ۳ میلیون تومان از سود این شرکت برای ما می‌باشد که شرکت موظف است هر سال در یک تاریخی که مجمع برگزار می‌شود سود سهام من را به من پرداخت کند. البته شرکت می‌تواند عدد کمتری از این سود را به من پرداخت کند چون با ما‌بقی آن پول می‌تواند شرکت را گسترش بدهد و فعالیت‌های خودش را زیاد کند و سود شرکت را در سال بعد بیشتر کند.

    پس گاهی اوقات ما سهامدار‌ها رضایت می‌دهیم که یک مقداری از آن سودی که ساخته شده است را به صورت نقدی به ما بدهند.یک مقداری هم از آن در این شرکت باقی بماند و آن شرکت بتواند با آن پول خط تولید جدیدی و یا کارهای جدیدی ایجاد کند البته سودی که آن شرکت به ما پرداخت نکرده اثرش روی سهم گذاشته می‌شود یعنی قیمت سهم یک مقداری بالاتر رفته و بازار قیمت سهم را با عددهای بالاتری معامله کرده و ارزش پول من در واقع حفظ خواهد شد.

    بخشی از آن در سود نقدی می‌آید و بخشی از آن هم به قیمت سهام من می‌رود پس اولین قسمتی که ما می‌توانیم از یک سهام سود ببریم به این شکل هست که می‌توانیم این سهام را نگه داریم و یک سال بگذرد و به تاریخ آن مجمع برسد. اگر آن سهم سودی تولید کرده بود من هم سود خواهم برد در غیر این صورت سودی از آن نمی‌بریم.

     روش دوم روش های کسب سود

    ما می‌بینیم یک شرکت کارهای خوبی انجام می‌دهد و قرار است کارهای جدیدی افتتاح کند و یا یک خدمات جدیدی ارائه دهد . اگر این خدمات جدید را ارائه دهد ما پیش بینی می‌کنیم که سود سالانه این سهم بیشتر خواهد شد. من این سهام را خریداری می‌کنم بقیه تحلیلگرهای بازار هم همین تحلیل ها را انجام می‌دهند. ما این اطلاعات را از صورت‌های مالی شرکت‌ها بدست می‌آوریم بقیه تحلیلگرهای بازار هم این تحلیل‌ها را انجام می‌دهند و تقاضا برای خرید این سهم زیاد می‌شود و قیمت آن کم کم بالاتر می رود. من می توانم وقتی قیمت سهم را پایین‌تر خریدم قیمت این سهم را بالاتر بفروشم و از این طریق یک سودی ببرم . به این نوع سود گرفتن capital gain می گویند.

    روش های کسب سود در بورس- بورس

    برای مشاهده مطالب دیگر بورس آموز کلیک کنید.

    برای ورود به اینستاگرام بورس آموز کلیک کنید.

     

     

     

     

    اشتراک گذاری:
    برچسب ها: بورسروش های کسب سودسرمایهسهامسودکسب سودکسب سود در بورس

    1927166ccabc57cd640f93863f45f220 1

    قصد شروع سرمایه‌گذاری در بورس را دارید؟ اولین قدم این است که افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

    ​

    نام شرکت ویژگی‌ها امتیاز لینک ثبت‌نام
    کارگزاری آگاه
    • ارائه خدمات متمایز در قالب باشگاه مشتریان
    • سامانه معاملاتی اختصاصی و کاربرپسند
    • امکان دریافت اعتبار معاملاتی
    • امکان دریافت وام قرض‌الحسنه برای معاملات
    • امکان ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
    5star min

    قصد خرید یا فروش ارز دیجیتال در ایران را دارید؟ در این سایت می‌توانید با اطمینان و با چند کلیک خرید کنید:

    ​

    نام ویژگی‌ها امتیاز لینک ثبت‌نام
    نوبیتکس
    • خرید ارز دیجیتال با کارت بانکی شتاب
    • بدون نگرانی از تحریم
    • معامله با کارمزد و سرعت مناسب
    • معاملات بیت‌کوین، اتریوم، ریپل، تتر و… در برابر ریال و دلار
    5star min
    قدیمی تر معتبر ترین بورس های جهان - مهم ترین بازارهای مالی و سرمایه
    جدیدتر فریب در بورس - انواع و راه های مقابله با فریب در بورس

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    دسته‌ها
    • بورس اوراق بهادار
    • رمز ارز ( ارزهای دیجیتال )
    • فارکس
    • ویدئو
    سهامدار برتر
    سهامدار برتر
    با ما در ارتباط باشید
    • تهران ، صادقیه ، خیابان آیت الله کاشانی
    • 09307010981
    • info@boursamooz.com

    insta
    telegam
    aparat 1

    پرفروش ترین محصولات
    • دوره جامع ارز دیجیتال
      دوره ارز دیجیتال با وحید مسعودی
    • moamelegar bartar
      معامله گر برتر
    تمامی حقوق برای سایت بورس آموز محفوظ می باشد.
    پشتیبانی سایت توسط : پشتیبان وردپرس
    question

    ورود

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت